Uudised      KKK      Aastaplaan      Siseveeb      Kontakt      
Kuidas taltsutada nuga ehk toitlustusgrupi täiendõpe Kuidas taltsutada nuga ehk Täpselt keset kõige paremat puhkusteperioodi toimus toitlustusgrupi täiendõpe, mille teemaks oli nuga ja selle käsitsemine. Foto: Krista Kiil Suur tänu instruktorile ning vapratele naistele, kes osalemiseks aega leidsid! ← Eelmine Edasi, ikka edasi ja mitte sammukestki tagasi Järgmine → Imesupp kloostrivaremete vahel Kuidas taltsutada nuga ehk toitlustusgrupi täiendõpe

Kuidas taltsutada nuga ehk toitlustusgrupi täiendõpe

Krista Kiil 12. juulil 2015

Täpselt keset kõige paremat puhkusteperioodi toimus toitlustusgrupi täiendõpe, mille teemaks oli nuga ja selle käsitsemine.

Nimelt on nuga koka põhiline töövahend ning tundus mõistlik õppida nuga korralikult kasutama ning ka hooldama. Selleks, et üritus toimuda saaks ja pärast õppe toimumist osalejatel ka näpud küljes oleksid, viis väljaõppe läbi srs Viktor Leševitš. Meie instruktor on ise tegelikult kõigi muude kasulike ja vahvate oskuste kõrval ka paberitega kokk ning oli lahkesti nõus oma teadmisi ja oskusi ka toitlustusgrupi naistele edasi andma.

Kuidas taltsutada nuga ehk toitlustusgrupi täiendõpe
Foto: Krista Kiil

Alustasimegi nugadest üldiselt. Saime kõiki erinevaid nugasid näha ja katsuda. Eriti tekitas uudishimu instruktori isiklik kullatud nuga. Väga meeldis, et küsimusi sai esitada jooksvalt ning need ei pidanud olema tingimata ainult täiendõppe teemadel, sest, olgem ausad, kui sul ikka on võimalus koka käest õppida ja kasvõi esmapilgul rumalana tunduvaid küsimusi esitada, siis tuleb võimalust kasutada. Nugade teritamisel sai igaüks soovi korral kätt proovida ning huvi selleks oli. 

Kuidas taltsutada nuga ehk toitlustusgrupi täiendõpe
Foto: Krista Kiil

Aeg lendas väga kiirelt ning lõuna saabus ootamatult kähku. Õigemini mitte lõunasöök, vaid saabus aeg ettevalmistuste tegemiseks. Nimelt tuli seekord osalejatel endale ise lõuna valmistada ning et täiendõppe teemaga ikka haakuks, tuli valmis hakkida kartulisalat ning magustoiduks puuviljasalat. Taaskord õppisime lõikamise-hakkimise käigus väikseid nippe edaspidiseks ning lõuna sai meeskonnatööna ülikiirelt valmis. Lõunasöök ühtlasi lõpetas ka asjaliku õppepäeva. 

Kuidas taltsutada nuga ehk toitlustusgrupi täiendõpe
Foto: Krista Kiil

Suur tänu instruktorile ning vapratele naistele, kes osalemiseks aega leidsid!

FastLion CMS

Kuidas taltsutada nuga ehk

Kuidas taltsutada nuga ehk

Nimelt on nuga koka põhiline töövahend ning tundus mõistlik õppida nuga korralikult kasutama ning ka hooldama Selleks, et üritus toimuda saaks ja pärast õppe toimumist osalejatel ka näpud küljes oleksid, viis väljaõppe läbi srs Viktor Leševitš Täpselt keset kõige paremat puhkusteperioodi toimus toitlustusgrupi täiendõpe, mille teemaks oli nuga ja selle käsitsemine.

Kuidas taltsutada nuga ehk toitlustusgrupi täiendõpe

www.naiskodukaitse.ee © 2019 » Naiskodukaitse