Uudised      KKK      Tegevusplaan      Siseveeb      Kontakt      
Avalike suhete ja ajaloo erialavõistlus Hiiumaal Avalike suhete ja ajaloo 23. -25. oktoobril toimus Hiiumaal Naiskodukaitse avalike suhete ja ajaloo erialavõistlus, millest võttis osa 11 3-liikmelist võistkonda. Lääne ringkonda esindasid ringkonna esinaine Mare Laide, Lõuna-Läänemaa jaoskonna aseesinaine Kersti Täht ja Risti jaoskonna esinaine Kati Ojaver. Ojaver Avalikud suhted Võistlused ← Eelmine NKK sõduriõpe Risti malevkonna kodus Järgmine → Lääne ringkonna meditsiinikursus Hiiumaal Avalike suhete ja ajaloo erialavõistlus Hiiumaal

Avalike suhete ja ajaloo erialavõistlus Hiiumaal

Kati Ojaver, 24.oktoober 2015

23.-25.oktoobril toimus Hiiumaal Naiskodukaitse avalike suhete ja ajaloo erialavõistlus, millest võttis osa 11 3-liikmelist võistkonda. Lääne ringkonda esindasid ringkonna esinaine Mare Laide, Lõuna-Läänemaa jaoskonna aseesinaine Kersti Täht ja Risti jaoskonna esinaine Kati Ojaver.

Avalike suhete ja ajaloo erialavõistlus Hiiumaal
Mikk Rand filmitegemise saladusi jagamas. Foto K.Ojaver

Juba praamil pidime tegema intervjuu reisijatega isamaa-armastusest, suhtumisest Naiskodukaitsesse ja Kaitseliitu ning reisijate tahtest panustada sellesse. Teiseks ülesandeks oli lühifilmi tegemine, kus meie võistkonna teemaks sattus „Eneseareng“. Filmi tegemist juhendas Mikk Rand Kinobussist, kes on tõeline oma ala proff.  Kuna Marel oli käsi ja minul jalg lahases, siis loomulikult kasutasime seda ära ka filmis - tõelist naiskodukaitsjat ei takista isegi luumurd.

Avalike suhete ja ajaloo erialavõistlus Hiiumaal
Tahkuna mälestusmärgi juures.Foto K.Ojaver

Faktikogumise oskust ja tähelepanuvõimet saime testida Hiiumaa Militaarmuuseumis, teadmisi Naiskodukaitsest/Kaitseliidust näitasime läbi ristsõna lahendamise ja ribadeks lõigatud intervjuu kokkulappimise, viimasel päeval aga organisatsiooni tutvustamise oskust messiboksi kujundades. Leidsime ka aega, et käia austust avaldamas parvlaeval "Estonia" hukkunud laste mälestusmärgi juures.

Avalike suhete ja ajaloo erialavõistlus Hiiumaal
Hiiumaa naiskodukaitsjate valmistatud hõrgutised. Foto K.Ojaver

Hiidlased olid võistluse ettevalmistamist võtnud väga tõsiselt ja selle eest neile suur kummardus. Isegi lustlik simman koos ühistantsudega oli korraldatud. Eriline tänu aga kuulub taas hiiu kokkadele, kelle sooritused viiksid keele alla ka suurimatel gurmaanidel.                        

Avalike suhete ja ajaloo erialavõistlus Hiiumaal
Lääne ringkonna messiboks. Foto K.Ojaver

FastLion CMS

Avalike suhete ja ajaloo

Avalike suhete ja ajaloo

Mikk Rand filmitegemise saladusi jagamas Foto K 23.-25.oktoobril toimus Hiiumaal Naiskodukaitse avalike suhete ja ajaloo erialavõistlus, millest võttis osa 11 3-liikmelist võistkonda. Lääne ringkonda esindasid ringkonna esinaine Mare Laide, Lõuna-Läänemaa jaoskonna aseesinaine Kersti Täht ja Risti jaoskonna esinaine Kati Ojaver.

Avalike suhete ja ajaloo erialavõistlus Hiiumaal

www.naiskodukaitse.ee © 2024 » Naiskodukaitse