Uudised      KKK      Tegevusplaan      Siseveeb      Kontakt      
Sakala ringkond kutsub vaatama etendust "Mari Raamoti lugu" Sakala ringkond kutsub vaatama Mari Raamot oli Naiskodukaitse asutaja ja esinaine üheksa aastat (1927-1937). Olles üks suuremaid naisorganisatsioone omas Naiskodukaitse olulist tähtsust Eesti Vabariigi iseseisvuse kujundamisel. Kutsume teid kõiki vaatama Eesti ühiskonnategelase ja naishariduse edendaja MARI RAAMOTI elulool põhinevat näidendit! ← Eelmine Naiskodukaitse auliige esitles raamatut Järgmine → Olen uhke, et mul on missioonitundega sõbrad! Sakala ringkond kutsub vaatama etendust "Mari Raamoti lugu"

Sakala ringkond kutsub vaatama etendust "Mari Raamoti lugu"

Lembe Lahtmaa 15. augustil 2012

Mari Raamot oli Naiskodukaitse asutaja ja esinaine üheksa aastat (1927-1937). Olles üks suuremaid naisorganisatsioone omas Naiskodukaitse olulist tähtsust Eesti Vabariigi iseseisvuse kujundamisel.

Küllaltki lühidalt, ent väga kaasakiskuvalt on Mari Raamot oma mälestusteraamatus kirjutanud Naiskodukaitse mõtte kujunemisest, ringkondade tegemistest ja vägikaikaveost Kaitseliiduga.

Sakala ringkonna eestvedamisel kirjutas Naiskodukaitse esimese esinaise mälestusteraamatu põhjal näidendi „Mari Raamoti lugu“ LIIS LUKK lisades omalt poolt veidi teatraalsult. Näidendi tegevus käsitleb aastaid 1917 kuni 1937, seega nii Eesti Vabariigi kui ka Naiskodukaitse mõtte kujunemise ja arengu lugu.

„Mari Raamoti lugu“ lavastab TÜ kultuuriakadeemias harrastusteatri juhiks õppiv SIIM MAATEN. Peaosas on näitleja TERJE PENNIE. Teistes osades mängivad vabatahtlikud Seasaare näitemänguseltsist ja Naiskodukaitsest. Kokku osaleb näidendi ettevalmistamisel vähemalt
poolsada vabatahtlikku.

Sakala ringkond kutsub vaatama etendust "Mari Raamoti lugu"

 

Etenduse pileti hind on kolm eurot ja piletitulu läheb kulude katteks.

 

Etendusi oleme planeerinud anda kokku seitse:
18.08.2012 - Vana-Võidu Ühendatud Kutsekeskkooli aulas
20.08.2012 - Karksi valla kultuurikeskuses
24.08.2012 - Kolga-Jaani rahvamajas
30.08.2012 - Viljandi kultuurimajas
31.08.2012 - Mustla rahvamajas
01.09.2012 - Vastemõisa rahvamajas
25.09.2012 - TÜ Viljandi kultuuriakadeemias.


Etendused algavad kell seitse õhtul, Karksis aga kell 15:00.
 
Kutsume teid kõiki vaatama Eesti ühiskonnategelase ja naishariduse edendaja MARI RAAMOTI elulool põhinevat näidendit!

FastLion CMS

Sakala ringkond kutsub vaatama

Sakala ringkond kutsub vaatama

Küllaltki lühidalt, ent väga kaasakiskuvalt on Mari Raamot oma mälestusteraamatus kirjutanud Naiskodukaitse mõtte kujunemisest, ringkondade tegemistest ja vägikaikaveost Kaitseliiduga Sakala ringkonna eestvedamisel kirjutas Naiskodukaitse esimese esinaise mälestusteraamatu põhjal näidendi „Mari Raamoti lugu“ LIIS LUKK lisades omalt poolt veidi teatraalsult Mari Raamot oli Naiskodukaitse asutaja ja esinaine üheksa aastat (1927-1937). Olles üks suuremaid naisorganisatsioone omas Naiskodukaitse olulist tähtsust Eesti Vabariigi iseseisvuse kujundamisel.

Sakala ringkond kutsub vaatama etendust "Mari Raamoti lugu"

www.naiskodukaitse.ee © 2024 » Naiskodukaitse