Uudised      KKK      Tegevusplaan      Siseveeb      Kontakt      
Tartu ringkonna Akadeemilisel jaoskonnal oli pidupäev Tartu ringkonna Akadeemilisel jaoskonnal Kolmapäeval, 18. mail tähistas Naiskodukaitse Tartu ringkonna akadeemiline jaoskond oma 91. aastapäeva meeleoluka mälumänguõhtuga. ← Eelmine Esimest korda aprillikuus metsas ehk laagrirutiinidest Järgmine → Kauged külalised Eestist – naiskodukaitsjad Tartu ringkonna Akadeemilisel jaoskonnal oli pidupäev

Tartu ringkonna Akadeemilisel jaoskonnal oli pidupäev

Õnne Allaje 23. mail 2016

Kolmapäeval, 18. mail tähistas Naiskodukaitse Tartu ringkonna akadeemiline jaoskond oma 91. aastapäeva meeleoluka mälumänguõhtuga.

Tartu ringkonna Akadeemilisel jaoskonnal oli pidupäev
Rõõmsad akadeemikud sumedas kevadõhtus. Foto: Õnne Allaje.

Üritus toimus Tartu loodusmajas, kus huvilised said enne peo algust ka maja endaga tutvuda. Erinevad akvaariumid, siseaed, mõistatusmängud ja vahvad loomakujud pakkusid avastamisrõõmu nii suurtele kui väikestele. Hiljem viis ürituse korraldusmeeskond läbi põnevate küsimustega mälumänguõhtu, kus oma taiplikkuse ja teadmised panid proovile viis võistkonda.

 

Akadeemilise jaoskonna esinaine Anna-Liisa Viltrop jäi üritusega väga rahule. Võrreldes eelmise aasta juubelipidustustega oli tänavune koosviibimine rahulikum. „Meie eesmärk oli anda jaoskonna liikmetele, sõpradele ja toetajatele võimalus toredas seltskonnas mõnusalt koos aega veeta ning tunda rõõmu eelmisel aastal saavutatust,“ ütles Viltrop, „Minu süda sai igatahes väga rõõmsaks.“

 

Viltrop lisas, et ürituselt lahkunud inimeste naeratavaid nägusid nähes sai kindel olla, et püstitatud eesmärk oli täidetud. Osalejate muljed olid positiivsed. Mälumäng pakkus nii mõndagi üllatavat ja peadmurdavat, samas oli kosutuseks palju maitsvat kõhutäidet, mis oli agarate naiskodukaitsjate käe all valmistatud.

FastLion CMS

Tartu ringkonna Akadeemilisel jaoskonnal

Tartu ringkonna Akadeemilisel jaoskonnal

Rõõmsad akadeemikud sumedas kevadõhtus Foto: Õnne Allaje Kolmapäeval, 18. mail tähistas Naiskodukaitse Tartu ringkonna akadeemiline jaoskond oma 91. aastapäeva meeleoluka mälumänguõhtuga.

Tartu ringkonna Akadeemilisel jaoskonnal oli pidupäev

www.naiskodukaitse.ee © 2024 » Naiskodukaitse