Uudised      KKK      Tegevusplaan      Siseveeb      Kontakt      
Väärt kogemuste võrra taas rikkamad, veel meenutusi aprilli lõpust Väärt kogemuste võrra taas Ajavahemik 29. 04- 01. 05 oli meil kõigil kalendrisse ammu ära märgitud ning ettevalmistused, selleks retkeks said alguse mõned kuud tagasi kui otsustasime koosseisus Kersti Ojamets, Lea Karjane, Maire- Anu- Liis Oidsalu, Kaidi Kauffeldt ehk võistkond Rapla 2, osa võtta 20. Naiskodukaitse koormusmatkast Alutagusel. Teie kaitsva tiiva varjus on hea ning kindel rajale minna! ← Eelmine Ja lõpuks see juhtustki! Järgmine → Tormates Läänetormil Väärt kogemuste võrra taas rikkamad, veel meenutusi aprilli lõpust

Väärt kogemuste võrra taas rikkamad, veel meenutusi aprilli lõpust

Kaidi Kauffeldt 18. mail 2016

Ajavahemik 29.04- 01.05 oli meil kõigil kalendrisse ammu ära märgitud ning ettevalmistused, selleks retkeks said alguse mõned kuud tagasi kui otsustasime koosseisus Kersti Ojamets, Lea Karjane, Maire- Anu- Liis Oidsalu, Kaidi Kauffeldt ehk võistkond Rapla 2, osa võtta 20. Naiskodukaitse koormusmatkast Alutagusel.

….. ühtäkki  seisimegi täisvarustuses kuskil pimedas metsateede ristumiskohas, peakohal tähine taevas ja ümber ringi triiki vett täis kraavid. Stardini aega veel mõni minut, kell on umbes 01.38. ja miinuskraade kuskil 2.

Alustasime matka 16 võistkonnana. Rajal tuli läbida 20 kontrollpunkti ning panna oma oskused ja teadmised proovile rohkem või vähem militaarsete ülesannete lahendamisel. Trassi pikkus korraldajate sõnul  linnulennult 30 km, GPS -i andmete põhjal tüüris kilometraa¾ 50-ne kanti ja aega kulus ligikaudu 20 tundi.

 

Väärt kogemuste võrra taas rikkamad, veel meenutusi aprilli lõpust

….. eredamad hetked rajal jäid Aidu karjääri, mis oli justkui omaette maailm keset Eestimaad. Helesinised laguunid piirasid kiviklibu kõrbesid ning mägiseid metsaradasid. Järgmisse punkti jõudmiseks tuli seljatada päris järske mäkketõuse ning ületada erinevate vahendite ja meetoditega sügavaid veesilmi.

Hästi jäi meelde ka lõpujooks Kohtla- Nõmme maa- aluses kaevanduskäigus. Ühel hetkel oli tunne, et nüüd on küll kõik, aga meie esindaja Sven Soometsa reipa hõike peale: „ Hingamine korda ja edasi, ots paistab!“  panime vunki juurde ning maandusime rõõmsalt kopas ehk finišis. Tulemuseks, kui kõik punktid kokku löödud, karistuspunktid maha arvatud ning segased asjaolud selgeks räägitud, tubli kuues koht.

 

Meie oleme taas kogemuste võrra rikkamad ning targemad. Võistluskäiku analüüsides tõdesime, et vaim ja füüsis pidasid hästi vastu, aga õnne oli sel korral pisut vähem. Sellegipoolest rõõmustame kaasvõistlejate uhke võidu üle.

 

Sügav kummardus meie peredele, kes  kogu ettevõtmise õnnestumisesse samuti palju panustasid ja esindajatele Sven ning Kaire Soometsale, kes hoolimata päevast või kella ajast nõu ning  jõuga abiks olid. Teie kaitsva tiiva varjus on hea ning kindel rajale minna!

FastLion CMS

Väärt kogemuste võrra taas

Väärt kogemuste võrra taas

… Ajavahemik 29.04- 01.05 oli meil kõigil kalendrisse ammu ära märgitud ning ettevalmistused, selleks retkeks said alguse mõned kuud tagasi kui otsustasime koosseisus Kersti Ojamets, Lea Karjane, Maire- Anu- Liis Oidsalu, Kaidi Kauffeldt ehk võistkond Rapla 2, osa võtta 20. Naiskodukaitse koormusmatkast Alutagusel.

Väärt kogemuste võrra taas rikkamad, veel meenutusi aprilli lõpust

www.naiskodukaitse.ee © 2024 » Naiskodukaitse