Uudised      KKK      Tegevusplaan      Siseveeb      Kontakt      
Tartu ringkonna üritused, kus võimalik meiega tutvuda Tartu ringkonna üritused, kus Altpoolt leiate nimekirja üritustest, mis toimuvad Tartu ringkonnas ja on piisavalt avatud selleks, et kõik, kes meie vastu huvi tunnevad, aga veel organisatsiooni liikmed pole, saaksid neil osaleda. Huvi korral saab kirjutada leane@naiskodukaitse. ee ja küsida rohkem infot. Kui on mingi erialane huvi, võib samuti sel aadressil kirjutada. Teise poolaasta ürituste toimumisajad on täpsustamisel ja ilmuvad siia juuni alguses Tartu ringkonna üritused, kus võimalik meiega tutvuda

Tartu ringkonna üritused, kus võimalik meiega tutvuda

Leane Morits 17. mail 2016

Altpoolt leiate nimekirja üritustest, mis toimuvad Tartu ringkonnas ja on piisavalt avatud selleks, et kõik, kes meie vastu huvi tunnevad, aga veel organisatsiooni liikmed pole, saaksid neil osaleda. Huvi korral saab kirjutada leane@naiskodukaitse.ee ja küsida rohkem infot. Kui on mingi erialane huvi, võib samuti sel aadressil kirjutada.

 

29. mai - Lastekaitsepäeva perelaat Võnnus, Lõuna-Tartumaa jsk korraldamisel.

 

23. juuni - maakondliku maakaitsepäeva tähistamine Tähtvere vallas Ilmatsalus.

 

Teise poolaasta ürituste toimumisajad on täpsustamisel ja ilmuvad siia juuni alguses.

 

 

 

FastLion CMS

Tartu ringkonna üritused, kus

Tartu ringkonna üritused, kus

29 mai - Lastekaitsepäeva perelaat Võnnus, Lõuna-Tartumaa jsk korraldamisel Altpoolt leiate nimekirja üritustest, mis toimuvad Tartu ringkonnas ja on piisavalt avatud selleks, et kõik, kes meie vastu huvi tunnevad, aga veel organisatsiooni liikmed pole, saaksid neil osaleda. Huvi korral saab kirjutada leane@naiskodukaitse.ee ja küsida rohkem infot. Kui on mingi erialane huvi, võib samuti sel aadressil kirjutada.

Tartu ringkonna üritused, kus võimalik meiega tutvuda

www.naiskodukaitse.ee © 2024 » Naiskodukaitse